meer criteria

 

 

Welkom!

Immo Primo is een dienstverlenend bedrijf actief in IMMOBILIËN - BEHEER - VERZEKERINGEN. Ons bedrijf staat garant voor een persoonlijke, deskundige en transparante dienstverlening. Als BIV-erkend vastgoedmakelaar hebben wij immers de ambitie u een kwalitatieve service-gerichte aanpak te garanderen, waarbij het vertrouwen van onze klanten centraal staat.

Met ruim 25 jaar ervaring in de vastgoedsector is Immo Primo uitgegroeid tot een dynamisch bedrijf met een gevestigde waarde in en rond Antwerpen. Door de jaren heen, hebben wij de nodige ervaring en knowhow opgebouwd om u resultaatgericht te begeleiden in uw vastgoedtraject.

Het gemotiveerd team van Immo Primo helpt u graag verder met al uw vragen over vastgoed. U bent dan ook steeds welkom in onze kantoren gelegen in Borgerhout en Mortsel.

Wij gaan voor tevreden klanten, waarbij integriteit en een nauwe samenwerking primeert.

 

Al onze vastgoedprimeurs nu ook op www.immoscoop.be !

 

 

Facebook

Lees alle berichten

Nieuws

 • 12
  Jul
  6 exclusieve strandhuizen - De zeebries, fijn zand tussen de voeten, de kracht van het water… wonen op het stra…
 • 17
  May
  De 6 voordelen van een groendak - Woon je in de stad, maar heb je toch nood aan een beetje groen? Een groendak kan een oplos…
 • 24
  Apr
  Dit zijn dé terrastrends van 2017 - HET TERRAS: DE VERLENGING VAN JE WOONKAMER  De tijd dat het terras volledig op zichz…

Controle instantie
Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV)
Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel
Onderworpen aan de deontologische code BIV
BIV nr. 202324 (België), Erkend vastgoedmakelaar - Benoit Quitin
BIV nr. 511189 (België), Stagiair vastgoedmakelaar - Christophe Quintin