Zeer ruim en centraal gelegen handelspand met woonst

Handelspand met woonst voor € 434.000

Gitschotellei 103, 2600 Berchem (2600)
Ref: Gitschotellei 103
260m2 woonopp.
EPC: 377 kWh/m2
Bouwjaar: 1950

Omschrijving

Vlakbij het station van Berchem kan je op de Gitschotellei dit zeer ruim handelspand met woonst terugvinden. Dankzij de centrale ligging is dit pand zeker en vast de moeite om te komen bezichtigen. 

Bij het binnenkomen van het pand komt u in een grote mooie inkomhal terecht. Op het gelijkvloers bevind zich de handelsruimte, achterin is er een extra ruimte met een lavabo en een apart toilet. Achter deze kamer is nog een opbergruimte aanwezig. Aan de linkerzijde van de extra ruimte komen we in het ruime handelspand zelf terecht. 

Op de eerste verdieping komen we in de leefruimte terecht, in de traphal van de eerste verdieping is er aan de rechterzijde een ingemaakte kast en een apart toilet aanwezig. Aan de rechterzijde bevind zich een ruime volwaardige kamer welke momenteel dienst doet als bureauruimte. Dan komen we in de woonruimte terecht, hier word de leef-eetruimte van elkaar onderscheiden door een klein niveauverschil wat een zeer gezellig gevoel creëert. Aan de rechterzijde is de eetruimte, hier krijg je een zeer open gevoel aangezien hier ook de toegang tot het ruime terras aanwezig is. Verder kom je in de zeer ruime keuken waar het ook mogelijk is een eettafel te plaatsen. Er is een groot werkblad aanwezig, een dampkap, een vuur, een ingemaakte oven en microgolf, en zeer veel opbergruimte. 

Op de tweede verdieping kom je in een gezellige gang terecht overspoelt met deurtjes, aan de rechterzijde kan je een apart toilet vinden. Naast het toilet kom je in de ingerichte badkamer terecht, hier kan je een douche vinden, een ruim ligbad, een dubbele lavabo en achteraan de badkamer nog een extra ruimte voor het wasmachine en de droogkast. Verder zijn er nog drie volwaardige slaapkamers aanwezig en een zeer ruime opbergruimte. 

Alle ramen zijn vernieuwd met dubbele beglazing, er is een zeer ruime kelder aanwezig, onderverdeeld in verschillende delen. 

 
Kantoor Immo Primo BVBA
Tel. nr +32 3 366 10 66
Recente bestemming Woongebied
Voorkooprecht Nee
Beschermd pand? Nee
EPC n° 202007020002286949
EPC waarde 377 kWh/m²
377
Dubbelglas ja
Beglazing Dubbel glas
Aansluiting telefoonlijn ja
Aansluiting Internet ja
Prijs € 434.000,00
Registratierechten en erelonen € 47.115,38
Ki € 2.593,00
Geïndexeerd Ki € 4.727,00
Orientatie tuin Z
Instapklaar ja
Bebouwing gesloten
Bouwjaar 1950
Woonoppervlakte 260 m²
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven

Panden in de buurt